CALL ME

06-47166600

  •

  •

  •

  •

  •

CONTACTGEGEVENS

CALL

06-47166600

VISIT

Steenbakkerijweg 20, 7814 RM Emmen

KVK

08 17 57 92

BTW

NL1034.42.777.B01

LET'S Create some Rumour in 2018

The time is now to make new plans for 2018. Wat is er fijner dan het nieuwe jaar fris te beginnen, doelen

te stellen en te werken aan je merk en je zichtbaarheid.

Om je een handje te helpen heeft Rumour een marketingkalender opgezet met daarin de belangrijkste momenten, bijzondere dagen en leuke inhaakmomenten. Ideaal om te gebruiken voor je marketingcampagne, social media content of een leuke inhaker voor in je nieuwsbrief. Zo kun je het nieuwe jaar goed beginnen.

Wat is een marketingkalender?

In de basis is een marketingkalender een planning document die je handvatten geeft om je marketing en/of social mediastrategie te organiseren en te visualiseren. Het is moeilijk om je doelen te bereiken als je alleen af en toe wat doet of publiceert. Met een marketingkalender maak je de content overzichtelijk en je denkt goed na over de inhoud. Zo sluit het beter aan op jouw doelgroep. Ook kun je ervoor zorgen dat de content elkaar versterkt en kun je on- en offline kanalen aan elkaar verbinden. Door met een marketingkalender te werken en een planning vooraf te maken, kun je ervoor zorgen dat je regelmatig updates plaatst en op schema blijft.

 

 

GRATIS DOWNLOAD

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de marketingkalender.

 

Creatieve input nodig?

Mocht je hulp nodig hebben of creatieve ideeën dan is de contentsessie misschien wat voor je. In een dagdeel ontwikkelen we dan een content overzicht voor 2018. Meer weten?

Neem dan contact op met Maud van Woerden (06-47166600 of via maud@creatingrumour.nl)